Τι χρειάζεστε για ένα πρωτότυπο και ξεκαρδιστικό photobooth στο γάμο σας

Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι καλεσμένοι σε ένα γάμο κάνουν αρκετή ώρα να μπουν στο κλίμα, να νιώσουν άνετα και να αρχίσουν να διασκεδάζουν. Ειδικά το χρονικό διάστημα μέχρι να έρθει το ζευγάρι στο χώρο της δεξίωσης μετά την εκκλησία περνάει βασανιστικά αργά και ρίχνει τη διάθεση των περισσότερων. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να απασχοληθούν παίζοντας στο κινητό και βγάζοντας φωτογραφίες, για να τις ανεβάσουν στα social media. Γιατί, λοιπόν, να μην αξιοποιήσετε αυτή την ανάγκη που έχουν όλοι να δείξουν όμορφες φωτογραφίες και να τη μετατρέψετε σε κάτι δημιουργικό και χαρούμενο; Το photobooth θα δώσει την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να λυθούν, να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, να γελάσουν, να απασχοληθούν και να σας προμηθεύσουν με εκατοντάδες αστείες φωτογραφίες, τις οποίες εσείς δεν μπορείτε να βγάλετε. Τι θα χρειαστείτε, για να το έχετε λοιπόν στο γάμο σας;

Σύστημα photobooth

Καταρχάς, χρειάζεστε ένα σύστημα photobooth, το οποίο περιλαμβάνει την κάμερα, touch οθόνη για τη λήψη των φωτογραφιών και φυσικά το μηχάνημα της εκτύπωσης. Οι καλεσμένοι σας θα βγάζουν τις φωτογραφίες που θέλουν και ύστερα θα τις παίρνουν εκτυπωμένες, ενώ θα μπορούν να τις λάβουν και ηλεκτρονικά είτε στο email τους είτε σε USB stick. Τα συστήματα photobooth για γάμο, διακρίνονται σε κλειστά και ανοιχτά. Στα κλειστά, πρόκειται στην ουσία για έναν θάλαμο, στον οποίο μπαίνει ένας συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων ανάλογα με το μέγεθος χωρίς να τους βλέπουν οι υπόλοιποι, ενώ τα ανοιχτά είναι το ακριβώς αντίθετο.

συστημα photobooth

Φόντο και φώτα

Το φόντο, μπροστά από το οποίο θα φωτογραφίζονται όλοι, μπορεί να είναι απλά άσπρο, αλλά μπορεί να είναι και οτιδήποτε άλλο διαλέξετε ανάλογα με το στυλ και το θέμα του γάμου σας. Αν ο γάμος γίνεται σε ανοιχτό χώρο και το photobooth δεν είναι κλειστού τύπου, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε το σκηνικό δίπλα στην πισίνα ή τη θάλασσα για ατμοσφαιρικές φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, απαιτούνται και φώτα, τα οποία θα τα φέρουν οι υπεύθυνοι του photobooth.

photobooth

Συντονιστές

Καλό είναι να έχετε κάποιους ανθρώπους που θα συντονίζουν τη διαδικασία, αφού εκ των πραγμάτων θα είναι αδύνατο για εσάς να ασχοληθείτε εκείνη τη στιγμή. Έτσι, θα εξασφαλίσετε ότι όλα θα πάνε καλά και ότι όλοι θα ξέρουν τι να κάνουν. Διαφορετικά, αν δεν υπάρχει καθοδήγηση, λίγοι θα ασχοληθούν και θα βγάλουν ξεχωριστές φωτογραφίες.

 

Αξεσουάρ

Τα photo props είναι ένας τέλειος τρόπος να προκαλέσετε επιπλέον fun κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Μεγάλα καπέλα, μουστάκια και γυαλιά είναι απαραίτητα, για να βγουν αστείες και ανέμελες φωτογραφίες που δεν θα είναι στημένες.

photo props

Βιβλίο ευχών

Το βιβλίο ευχών δεν είναι φυσικά απαραίτητο να υπάρχει σε ένα photobooth, όμως ταιριάζει, γιατί μπορεί να συνδυαστεί με τις φωτογραφίες. Έτσι, οι καλεσμένοι σας μπορούν να σας γράφουν τις ευχές τους και να κολλούν στη σελίδα και τη φωτογραφία που έβγαλαν. Υπάρχουν καλύτερες αναμνήσεις για να θυμάστε από εκείνη τη μέρα με τους ανθρώπους που αγαπάτε;