Έμπνευση και στυλ: 5 δαχτυλίδια για 5 διαφορετικές περιστάσεις

Τα κοσμήματα ήταν πάντα και θα παραμείνουν το ιδιαίτερο στοιχείο, για να αναδείξετε το στυλ σας. Ανεξάρτητα από το τι φοράτε, ποια ρούχα σας αρέσουν και τι κούρεμα έχετε, τα γυναικεία κοσμήματα μπορούν να κάνουν την όλη εμφάνιση να δείχνει υπέροχη ή να τη χαντακώσουν, αν δεν έχει γίνει η σωστή επιλογή. Ιδιαίτερα με τα δαχτυλίδια, τα οποία είναι εμφανή στα χέρια και μαγνητίζουν τα βλέμματα, είναι πολύ σημαντικό να διαλέξετε τα κατάλληλα για κάθε περίσταση. Ανακαλύψτε τα πέντε πιο ενδιαφέροντα δαχτυλίδια που μπορείτε να φορέσετε σε σημαντικές περιστάσεις στη ζωή σας.

Τυπική περίσταση

Σε τυπικές περιστάσεις, όπως μια επίσημη εκδήλωση ή μια δεξίωση, ταιριάζει να φοράτε δαχτυλίδια που δεν περνούν απαρατήρητα. Με ένα cocktail dress, για παράδειγμα, είναι πολύ όμορφο ένα επιβλητικό δαχτυλίδι (τα λεγόμενα cocktail ή statement rings). Με φωτεινά χρώματα και μεγάλες πέτρες υπογραμμίζει με πόση φροντίδα δημιουργήσατε ένα ακαταμάχητο στυλ. Καλό είναι, πάντως, τέτοιου είδους δαχτυλίδια να τα φοράτε μόνα τους και όχι σε συνδυασμό με άλλα, γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει υπερβολικό.

Μεγάλο δαχτυλίδι με μοβ πέτρα

Κοσμήματα στο γραφείο

Ένα ωραίο κόσμημα σας εξασφαλίζει αυτοπεποίθηση και σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε νέα πρόκληση στο χώρο εργασίας, οπότε είναι επιθυμητό και όχι απλά ανεκτό να φοράτε διάφορα κοσμήματα στο περιβάλλον εργασίας. Το σημαντικό είναι να βρείτε αυτά τα δαχτυλίδια που είναι κατάλληλα να φορεθούν στο γραφείο και να νιώθετε άνετα με αυτά. Γενικά, καλό είναι να επιλέξετε απλά και minimal κομμάτια, τα οποία δεν κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση και κυρίως δεν σας εμποδίζουν, όταν γράφετε σε χαρτί ή στον υπολογιστή.

Κατασκευή δαχτυλιδιού

Street Style

Το street style έχει γίνει το απόλυτο trend και όχι άδικα, αφού συνδυάζει τη χαλαρότητα με τα έντονα στοιχεία και τη θηλυκότητα. Στον απογευματινό καφέ αλλά και το βράδυ για ένα ποτό, μπορείτε να υιοθετήσετε το street style με το λεγόμενο ring party, δηλαδή φορώντας πολλά δαχτυλίδια σε όλα τα δάχτυλα ή ακόμα και παραπάνω από ένα σε κάθε δάχτυλο.

Δαχτυλίδια με γαλάζιο χρώμα

Ροκ στυλ

Για να δημιουργήσετε το πιο εντυπωσιακό ροκ στυλ, θα χρειαστείτε επίσης πολλά δαχτυλίδια, όμως αυτή τη φορά ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Ξεχάστε τις βέρες και τα διαμαντένια δαχτυλίδια και κινηθείτε σε πιο προβοκατόρικες επιλογές, όπως δαχτυλίδια με νεκροκεφαλές και τρουκς.

Κιθάρα και γυναικείο χέρι με πολλά δαχτυλίδια

Συμβολικά δαχτυλίδια

Φυσικά, υπάρχουν και ορισμένα δαχτυλίδια, τα οποία έχουν έντονο συμβολισμό και συνεπώς μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση και με οποιοδήποτε στυλ. Τα μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνων, οι βέρες αλλά και τα δαχτυλίδια με τον λίθο που συμβολίζει τη γέννηση του καθενός είναι διαχρονικά κοσμήματα, τα οποία είναι αναμενόμενο ότι μια γυναίκα φοράει παντού και πάντα. Μη φοβηθείτε να τα συνδυάσετε με άλλα κοσμήματα, ακόμα και εντελώς διαφορετικής εμφάνισης, σε ένα πρωτότυπο mix’ n’ match.

Βέρες γάμου ενός ζεύγους