4 είδη πάρτυ για την καλύτερη γιορτή αποφοίτησης

Είτε πρόκειται για αποφοίτηση από το σχολείο είτε από το πανεπιστήμιο, ένα τέτοιο πάρτυ είναι σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα στη ζωή ενός ανθρώπου. Στόχος είναι να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό γίνεται. Πώς θα το κάνετε αυτό; Εκτός φυσικά από το μέρος που θα διαλέξετε, τη μουσική της βραδιάς και γενικά όλες τις δραστηριότητες που θα κάνουν αυτό το πάρτυ μοναδικό, μεγάλο ρόλο παίζει και η διακόσμηση που θα πάει την εμπειρία σε ένα επόμενο επίπεδο και θα δημιουργήσει μια τέλεια ατμόσφαιρα. Ποια είδη πάρτυ χρειάζεστε, για να μιλούν όλοι για το πιο όμορφο πάρτυ αποφοίτησης; Ας δούμε παρακάτω μερικές προτάσεις που ξεχωρίζουν!

Η γωνιά των ευχών

Φτιάξτε μια γωνιά στον χώρο, η οποία θα είναι ο πρωταγωνιστής της διακόσμησης. Διακοσμήστε την με ένα τεράστιο μεγάλο μπαλόνι foil που θα αναγράφει το έτος αποφοίτησης και βάλτε και διάφορα άλλα εντυπωσιακά στοιχεία, όπως μια χρυσή κουρτίνα ως φόντο ή μια γιρλάντα που γράφει “Congratulations”. Κάτι, όμως, που θα σας βοηθήσει να καταγράψετε ακόμα καλύτερα τις αναμνήσεις από μια τέτοια ξεχωριστή βραδιά είναι το να έχετε ένα βιβλίο ευχών, όπου ο κάθε καλεσμένος σας θα σας γεμίσει με ευχές για την ολοκλήρωση αυτού του τόσο σπουδαίου κύκλου ζωής.

πιατακια για παρτυ αποφοιτησης sweebies

Photo booth props

Ένας άλλος τρόπος, για να γεμίσετε αναμνήσεις αλλά και να γελάσετε με τους καλεσμένους σας, είναι να έχετε στο πάρτυ photo booth props. Έτσι, θα βγάλετε αστείες φωτογραφίες με τους φίλους σας, ενώ μια καλή ιδέα είναι να ζητήσετε από κάθε καλεσμένο να κολλήσει μια φωτογραφία δίπλα στην ευχή του στο βιβλίο. Μην ξεχάσετε να δώσετε στους συμμετέχοντες καπέλα αποφοίτησης και άλλα αστεία αντικείμενα, όπως γυαλιά και μουστάκια.

komfeti gia party αποφοιτησης sweebies

Χωνάκια με κομφετί

Το κομφετί είναι ένας ευχάριστος τρόπος να διασκεδάσετε στο πάρτυ, αν και σας προτείνουμε να μην τα προτιμήσετε αν πρέπει να καθαρίσετε μετά εσείς! Ένας πρωτότυπος τρόπος να μοιράσετε το κομφετί στους καλεσμένους είναι να τους δώσετε χάρτινα χωνάκια. Για να τα φτιάξετε, κόψτε σελίδες από βιβλία ή περιοδικά που δε θέλετε, για να δώσετε μια πιο «ακαδημαϊκή» εικόνα.

χαρτοπετσετες αποφοιτησης sweebies

Καπελάκια αποφοίτησης

Δώστε σε όλους τους καλεσμένους σας να φορούν καπελάκια αποφοίτησης και γενικά χρησιμοποιήστε αυτό το μοτίβο παντού. Στην τούρτα, τα πιατάκια, τις χαρτοπετσέτες και τα άλλα είδη πάρτυ, για να φτιάξετε ένα θεματικό πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο. Καθώς τα καπελάκια είναι σε μαύρο και άσπρο χρώμα, καλό είναι να κρατήσετε και την υπόλοιπη διακόσμηση σε αυτή τη διχρωμία, για να μη δημιουργηθεί ένα υπερβολικό αποτέλεσμα. Βεντάλιες, pom pom, honeycomb και μπαλόνια θα δώσουν μια φαντασμαγορική εικόνα στο χώρο και ταυτόχρονα θα είναι όσο επιβλητικά χρειάζεται ένα πάρτυ ενηλίκων, και δη αποφοίτησης.