Όσα θέλετε να μάθετε για τους δύο σημαντικότερους συνεργάτες τη μέρα του γάμου σας

Η μέρα του γάμου σας πλησιάζει και έχετε κανονίσει τα πάντα. Έχετε βρει την εκκλησία, έχετε διαλέξει το νυφικό, έχετε στείλει τις προσκλήσεις και έχετε φροντίσει για το στολισμό της δεξίωσης. Όμως, πέρα από αυτά τα τόσο απαραίτητα, υπάρχουν και μερικές ακόμα λεπτομέρειες, με τις οποίες πρέπει να ασχοληθείτε, λεπτομέρειες, οι οποίες αν δεν τις προσέξετε πολύ μπορούν ακόμα και να καταστρέψουν τη μαγική εκείνη μέρα. Μιλάμε φυσικά για το φωτογράφο και το dj του γάμου σας, συνεργάτες για τους οποίους πρέπει να ξέρετε κάποια βασικά πράγματα, ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Συμβουλές για το γάμο

Dj γάμου

Το σημαντικότερο σημείο στο γλέντι του γάμου σας είναι η μουσική. Κέφι δεν μπορεί να έρθει χωρίς κάποιον έμπειρο dj για γάμο, ο οποίος έχει εργαστεί σε αυτόν τον τομέα και γνωρίζει τις ιδιαιτερότητές του. Η δυσκολία έγκειται στο ότι το κοινό στους γάμους αποτελείται από πολλούς ανθρώπους με διαφορετικά γούστα, δεν εναλλάσσεται και πρέπει να διατηρηθεί το γλέντι για αρκετές ώρες. Πριν συζητήσετε με τον dj για το γάμο σας τις μουσικές επιλογές, να είστε σίγουροι ότι έχετε απέναντί σας έναν επαγγελματία με πείρα, που διαθέτει όλο τον εξοπλισμό, εφεδρικά μηχανήματα και βέβαια μεγάλο ρεπερτόριο. Πολλά κτήματα και αίθουσες παρέχουν και τον dj γάμου. Σε αυτή την περίπτωση βεβαιωθείτε ότι το κτήμα διαθέτει το κατάλληλο ηχητικό σύστημα για να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Μιλήστε με τον επαγγελματία και εξηγήστε του τα δικά σας μουσικά γούστα αλλά προσπαθήστε να βρείτε και μια χρυσή τομή, για να ευχαριστηθούν όλοι οι καλεσμένοι. Σημασία έχει να περάσουν όλοι καλά χωρίς όμως να παραμελήσετε τα δικά σας γούστα.

Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε το γλέντι με ξένο ρεπερτόριο. Αν και οι περισσότεροι νεόνυμφοι προτιμούν να βάλουν στην αρχή τα δημοτικά, για να έχουν ικανοποιημένους όλους τους συγγενείς, κάτι τέτοιο μπορεί να χαλάσει εντελώς την ατμόσφαιρα του πάρτι, καθώς οι νέοι θα βαρεθούν και μετά δεν θα έχουν όρεξη για χορό. Αντίθετα, το ξένο ρεπερτόριο σηκώνει αμέσως όλους από την καρέκλα τους, με αποτέλεσμα να έρχεται πολύ φυσικότερα στην πορεία η πιο παραδοσιακή μουσική. Σε κάθε περίπτωση ο dj θα σας δώσει τις λύσεις που χρειάζεστε.

dj για γαμο

Φωτογράφος για τον γάμο

Γάμος χωρίς φωτογράφο που θα απαθανατίσει κάθε στιγμή δεν είναι γάμος! Υπάρχει η τάση να μην δίνεται η δέουσα προσοχή στην επιλογή του ανθρώπου που θα αποτυπώσει σε εικόνες την ομορφότερη μέρα της ζωής σας και να επιλέγεται πρόχειρα ο πιο φτηνός. Για να κυλήσει η βραδιά χαλαρά, καλό θα ήταν να διαλέξετε έναν φωτογράφο διακριτικό, που θα δίνει βάση στις φυσικές φωτογραφίες, ώστε να προκύψουν όμορφα στιγμιότυπα πέρα από τις κλασικές στημένες φωτογραφίες. Κατά τα άλλα, συζητήστε με τον φωτογράφο το πόσες ώρες θα μείνει στη δεξίωση, διότι πολλοί φωτογράφοι φεύγουν μόλις κοπεί η τούρτα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην τραβήξει κανείς τις πιο ανέμελες και διασκεδαστικές στιγμές του γάμου σας και τελικά να έχετε για το άλμπουμ σας μόνο τις κλασικές φωτογραφίες με τους συγγενείς.

φωτογραφος γαμου