Όλα όσα μπορεί να κάνει ένας dj στα παιδικά πάρτυ

Αν ετοιμάζεστε να οργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ για το γιο ή την κόρη σας, ίσως να σας περνάει από το μυαλό να μην συνεργαστείτε με κάποιον dj παιδικών πάρτυ, σκεφτόμενοι ότι αποτελεί περιττό έξοδο που μπορείτε να αποφύγετε. Ειδικά αν θέλετε ένα οικονομικό πάρτυ στο σπίτι, τότε μπορεί να έχετε την ιδέα να κάνετε μόνοι σας τις δραστηριότητες για τα παιδιά. Ή πάλι μπορεί να σκέφτεστε ότι ο ανιματέρ ή ο ταχυδακτυλουργός αρκεί για τη διασκέδαση των παιδιών. Δεν σας αδικούμε. Οι περισσότεροι γονείς νομίζουν ότι ο dj για παιδικά πάρτυ απλώς βάζει μια μουσική υπόκρουση, κάτι που μπορείτε να κάνετε και εσείς στο laptop σας ή το στερεοφωνικό σας. Το θέμα, όμως, είναι ότι ο dj κάνει πολλά παραπάνω πράγματα σε ένα παιδικό πάρτυ και μπορεί πραγματικά να απογειώσει το κέφι του προσφέροντας ποιοτική και αστείρευτη διασκέδαση για ώρες, κάτι που κάποιος ο οποίος δεν είναι επαγγελματίας δεν μπορεί να πετύχει. Οπότε, αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, σας προτείνουμε να μην αποκλείσετε έναν τόσο σημαντικό συνεργάτη για το πάρτυ του μονάκριβου παιδιού σας.

paidiko_party_xoros_glow_party_dj

Disco παιδικό party

O dj παιδικών πάρτυ δεν παίζει απλά μουσική. Έχει μαζί του έναν σύγχρονο και εξελιγμένο επαγγελματικό εξοπλισμό, με τον οποίο μπορεί να κάνει τα παιδιά να νιώσουν πραγματικά ότι βρίσκονται σε disco. Φωτορυθμικά, lasers, μηχανή ομίχλης και ειδικά φώτα που δημιουργούν την απαραίτητη ατμόσφαιρα συνοδεύουν τη δυνατή μουσική που θα κάνει όλα τα παιδιά να χορεύουν στην πίστα. Ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες, αυτός ο τρόπος διασκέδασης είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να φανταστούν.

 

Παιχνίδια & δραστηριότητες για το παιδικό πάρτυ

Οι dj για παιδικά πάρτυ έχουν την εμπειρία, εκτός από το να παίζουν απλά μουσική, να τη συνδυάσουν επίσης με διάφορα ομαδικά παιχνίδια που θα απασχολήσουν όλους τους μικρούς σας καλεσμένους. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι οι μουσικές καρέκλες, στις οποίες ο dj παίζει μουσική όσο τα παιδιά τρέχουν γύρω από τις καρέκλες και όταν τη σταματάει απότομα πρέπει να προλάβουν να κάτσουν σε αυτές που είναι λιγότερες από τους συμμετέχοντες, διαφορετικά αποκλείονται. Ο dj, παράλληλα, μπορεί να συνεργαστεί και με τον ανιματέρ ή τον κλόουν, ώστε να δημιουργήσει μέσω της μουσικής σασπένς και αγωνία κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων δραστηριοτήτων.

 

Έξτρα εξοπλισμός για το παιδικό πάρτυ

Ο dj παιδικών πάρτυ είναι επίσης υπεύθυνος να φέρει μαζί του επιπλέον εξοπλισμό πέρα από τον ηχητικό, ο οποίος μπορεί πραγματικά να φέρει το κάτι διαφορετικό στο πάρτυ. Για παράδειγμα, ένας πολύ επιτυχημένος τρόπος να κάνετε τα παιδιά να περάσουν καλά και να γελάσουν με την ψυχή τους είναι τα black lights, τα οποία μέσα σε απόλυτο σκοτάδι κάνουν τα άσπρα και έντονα χρώματα σε neon να λαμπυρίζουν φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό σκηνικό.

Αποτέλεσμα εικόνας για kids party dancer

Χορευτής για παιδικά πάρτυ

Για ένα φαντασμαγορικό show που θα καταπλήξει τα παιδιά, ζητήστε από τον dj να σας προτείνει και κάποιον επαγγελματία χορευτή, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό θέαμα ανάλογα με το θέμα του πάρτυ, ενώ μπορεί μετά να φωτογραφηθεί με τα παιδιά. Την επόμενη μέρα στο σχολείο όλοι θα μιλούν για αυτόν!