Επιλέξτε χειροποίητα έπιπλα σαλονιού για το σπίτι σας

Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε νέα έπιπλα για το σπίτι σας ή να κάνετε αλλαγές στον τρόπο διακόσμησης του σπιτιού σας, διότι σας κούρασε ότι είχατε συνηθίσει ως τώρα μην αγχώνεστε, γιατί είστε τυχεροί μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να αλλάξετε το σπίτι σας και τη διάθεσή σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε ένα νέο σκηνικό στο χώρο σας.

Βήμα πρώτο, αλλάξτε έπιπλα

Αλλάξτε τα έπιπλά σας, αντικαταστήστε τα παλιά σας έπιπλα με νέα έπιπλα που θα φέρουν μεγάλη αλλαγή στο χώρο σας και θα τον αλλάξουν για πάντα. Αν θέλετε κάτι το μοναδικό κάτι το οποίο δεν θα θυμίζει κανένα άλλο σπίτι ή άλλα έπιπλα επιλέξτε χειροποίητα έπιπλα, των οποίων θα διαλέξετε εσείς οι ίδιοι το ξύλο, το σχέδιο, τα υφάσματα και όλες τις άλλες λεπτομέρειες, μαζί με τους έμπειρους τεχνικούς που θα τα επιμεληθούν. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αλλάξετε τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα σας τα έπιπλα τότε προσθέστε ένα μικρό έπιπλο, που θα κάνει τη διαφορά, μπορείτε ας πούμε να επιλέξετε ένα τραπεζάκι που θα κάνει τη διαφορά, μία βιτρίνα με νέους χώρους …οι αλλαγές θα φανούν άμεσα στο χώρο σας και θα είναι θετικές.

Βρείτε έπιπλα σαλονιού στο www.konstantaras.net

Επιλέξτε καθρέπτες

Δυστυχώς μερικοί έχουμε την τάση να φορτώνουμε υπερβολικά με έπιπλα είτε μικρά, είτε μεγάλα τα σαλόνια  μας. Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα να αφαιρέσετε κάποιο τέτοιο έπιπλο από το σαλόνι σας, τότε επιλέξτε να ντύσετε κάποιο τοίχο σας με ένα καθρέπτη ή ίσως κάποια κολόνα, απλά θα πρέπει και πάλι να αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε μία πολλή φορτωμένη κορνίζα, η οποία θα φέρει κι άλλο πρόβλημα στο χώρο. Ο καθρέπτης θα δώσει άμεσα φως και βάθος στο χώρο ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει εφέ κατά το οποίο ο χώρος σας θα δείξει αμέσως πιο μεγάλος.

Μεγάλη ποικιλία από καθρέφτες τοίχου θα βρείτε στο skroutz

καθρεφτης στο καθιστικο

Αλλάξτε χρώμα στους τοίχους

Αφού επιλέξετε τα έπιπλα σαλονιού που σας αρέσουν περισσότερο τότε με βάση αυτά επιλέξτε και το χρώμα ή τα χρώματα , με τα οποία θα βάψετε τους τοίχους σας. Σε περίπτωση που μιλάμε για κάποιο μικρό χώρο διαλέξτε ένα χρώμα , το οποίο όμως να είναι φωτεινό για να τον μεγαλώνει. Μπορείτε επίσης να παίξετε με δύο αποχρώσεις του ίδιου χρώματος, για να πετύχετε το εφέ του βάθους ή του ύψους, αν μιλάμε για πολύ χαμηλό ταβάνι. Αν από την άλλη δεν έχετε πρόβλημα χώρου τότε μπορείτε να επιλέξετε έντονα και ζωηρά χρώματα για τους τοίχους σας, τα οποία θα κάνουν τρομερή εντύπωση, το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι να δένουν αρμονικά με τα έπιπλά σας.

χρωμα στους τοιχους του σαλονιου

Διακοσμήστε τους τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής

Τι ποιο όμορφο για ένα σαλόνι από τα ωραία χειροποίητα έπιπλα και το φυσικά τα όμορφα διακοσμητικά. Αντί να γεμίσετε το χώρο σας με δεκάδες μικρά και μεγάλα αντικείμενα επιλέξτε απλά και όμορφα λίγα αντικείμενα που όμως θα κάνουν τη διαφορά. Αρχικά επενδύστε στο φωτιστικό σας, επιλέξτε ένα που να ταιριάζει με το σαλόνι σας, να δίνει τόσο φως όσο χρειάζεστε, αν επιλέξετε σε αυτά τα δύο σωστά, έχετε πετύχει. Στη συνέχεια επιλέξτε ένα όμορφο βάζο το οποίο θα τοποθετήσετε στο τραπέζι του σαλονιού σας, προσέξτε μόνο να είναι minimal. Τέλος επιλέξτε ένα πίνακα ζωγραφικής που να σας αρέσει, αλλά και να ταιριάζει με το ύφος του χώρου σας, χωρίς πολλή βαριά κορνίζα και τοποθετήστε το σε κεντρικό σημείο μόνο του. Έχετε πετύχει την πιο όμορφη αλλαγή στο χώρο σας.

πινακας στο σαλονι