Πώς οι γερανοί για μεταφορές σας εξοικονομούν πολλά χρήματα στη μετακόμιση

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Κάθε μετακόμιση κρύβει από πίσω πολλές δαπάνες, κούραση και χαμένο χρόνο. Όσο και αν υπάρχει η χαρά και η ανυπομονησία του να πηγαίνουμε σε ένα καινούριο σπίτι, απαιτούνται πολλές ώρες δουλειάς και αρκετά έξοδα, για να ολοκληρωθεί σωστά μια μετακόμιση.

Οι περισσότεροι ακολουθούν τη μέθοδο DIY. Πακετάρουν τα υπάρχοντά τους σε κούτες, νοικιάζουν ένα φορτηγό και μεταφέρουν μόνοι τους παρέα με τους φίλους τους τα βαριά αντικείμενα, τα ογκώδη έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές. Είναι, όμως, αυτή η αποδοτικότερη μέθοδος; Η αλήθεια είναι πως όχι. Για την ακρίβεια, αυτή η διαδικασία είναι συνώνυμη της κούρασης, του υπερβολικά πολύ χρόνου ολοκλήρωσης, των εκτεταμένων ζημιών και των τραυματισμών.

Αντίθετα, κάτι που εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαντάζει ακριβό ή περιττό, όπως το να χρησιμοποιήσετε ανυψωτικό μηχάνημα για τη μετακόμισή σας, είναι τελικά η πιο αποτελεσματική, γρήγορη αλλά και οικονομική λύση. Οι γερανοί για μεταφορές έχουν ποικίλα πλεονεκτήματα, όπως ότι κάθε τι ολοκληρώνεται με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο και τη μέγιστη ασφάλεια.

Αυτά τα πλεονεκτήματα αποτυπώνονται σε οικονομικό όφελος. Ας δούμε παρακάτω πώς γίνεται αυτό.

Κόστος ανθρώπινου δυναμικούγυναίκα κουβαλάει κούτα

Το ανυψωτικό μηχάνημα παραλαμβάνει βαριά αντικείμενα, έπιπλα και συσκευές κατευθείαν από το μπαλκόνι χωρίς τη μεσολάβηση σκάλας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μεταφορά ολοκληρώνεται σε ασύλληπτα γρηγορότερο χρόνο. Ποιο είναι το οικονομικό όφελος από αυτό; Ότι το εργατικό κόστος είναι σαφώς μικρότερο. Μπορεί να νομίζετε ότι θα καταφέρετε να κάνετε τη δουλειά με τη δωρεάν βοήθεια κάποιων φίλων, όμως αναπόφευκτα, ειδικά αν έχετε εύθραυστα μεγάλα αντικείμενα, θα χρειαστεί να απασχολήσετε ανθρώπινο δυναμικό. Αλλιώς είναι να πληρώνεις για δουλειά 2 ωρών τρία άτομα και αλλιώς για δουλειά 10 ωρών 4 άτομα. Έτσι, το αρχικό κόστος της ενοικίασης γερανού για τη μεταφορά θα αποσβεστεί πολύ γρήγορα.

Αποφυγή ζημιών

ζευγάρι σχεδιάζει τη μετακόμιση

Σίγουρα έχετε ακούσει ότι κάθε μετακόμιση συνεπάγεται σοβαρές ζημιές σε ευπαθή αντικείμενα, παλιά έπιπλα και συσκευές αξίας. Αυτό συμβαίνει επειδή τα οικιακά αυτά είδη μεταφέρονται με ερασιτέχνες από σκάλες, στενούς διαδρόμους κλπ. Όταν, όμως, το πιάνο, ο παλιός μεγάλος πίνακας του σπιτιού, η τηλεόραση και το ψυγείο τοποθετηθούν και σταθεροποιηθούν επαρκώς πάνω στην πλατφόρμα του ανυψωτικού μηχανήματος και ύστερα μπουν στο φορτηγό χωρίς να μεσολαβεί τίποτα άλλο, οι ζημιές είναι ελάχιστες. Επιπλέον, το προσωπικό της μεταφορικής εταιρείας γνωρίζει πώς να ασφαλίσει τα αντικείμενα και μέσα στο φορτηγό, οπότε αποφεύγονται ζημιές και σε αυτή τη μεταφορά.

Ασφάλιση

οικογένεια μπαίνει στο καινούριο της σπίτι

Οι περισσότερες εταιρείες μεταφορών που νοικιάζουν γερανούς προσφέρουν ασφάλιση. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε ζημιά γίνει σε κάποιο πολύτιμο αντικείμενο καλύπτεται από την ασφαλιστική εταιρεία. Παρότι είναι σπάνιο ενδεχόμενο, είναι οπωσδήποτε μια σοβαρή εναλλακτική, αν κάτι πάει στραβά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε τους γερανούς για τη μετακόμισή σας διαβάστε εδώ.