Γιατί ο dj είναι απαραίτητος σε ένα πάρτυ ενηλίκων: οι 3 βασικότεροι λόγοι

Η διοργάνωση ενός πάρτυ είτε είναι παιδικό ή εφηβικό είτε πάρτυ ενηλίκων έχει πολλά έξοδα και αυτό το ξέρουμε όλοι. Ποτά, φαγητά, διακόσμηση, τούρτα, μουσική. Αν έχετε αποφασίσει κι εσείς να διοργανώσετε ένα πάρτυ, τότε πολύ πιθανό να σκέφτεστε τα έξοδα και να αγχώνεστε. Μέσα σε αυτή την ανησυχία, ίσως σκεφτείτε να κόψετε κάτι. Το θέμα, όμως, είναι ότι ειδικά σε ένα πάρτυ ενηλίκων δεν μπορείτε να κόψετε και πολλά. Το αλκοόλ δεν μπορεί να λείπει από κανένα πάρτυ. Αντίθετα, πρέπει να υπάρχει σε αφθονία, αν θέλετε οι καλεσμένοι σας να χαλαρώσουν και να επιτευχθεί το πολυπόθητο κέφι. Συνεπώς, είναι απαραίτητο και το φαγητό, αν δεν θέλετε οι καλεσμένοι σας να καταλήξουν με στομαχικές διαταραχές από το ποτό με άδειο στομάχι ήδη από την πρώτη ώρα. Σκέφτονται, λοιπόν, πολλοί ότι το μόνο που μένει να κόψουν είναι τον dj για πάρτυ. Πιστεύουν ότι μπορούν οι ίδιοι να φτιάξουν μια playlist στον υπολογιστή και να διασκεδάσουν έτσι τους καλεσμένους τους. Καταλαβαίνουμε ότι υπολογίζετε τα έξοδα, αν όμως αποφασίσετε να διοργανώσετε ένα πάρτυ, πρέπει να το κάνετε σωστά. Διαβάστε παρακάτω γιατί χωρίς ένα dj για πάρτυ, αυτό είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Έλλειψη ηχητικού εξοπλισμού

                Ο dj για πάρτυ φέρνει μαζί του και τον ηχητικό εξοπλισμό του, δηλαδή ηχεία και ενισχυτές που ανήκουν στους επαγγελματίες. Αυτό σημαίνει ότι ο ήχος που θα προκύψει δεν θα έχει καμία σχέση με τον ήχο που βγαίνει από ένα laptop, ακόμα και αν αυτό είναι συνδεδεμένο στα ηχεία της τηλεόρασης. Όσο καλή μουσική και αν παίζετε, αν αυτή με την ένταση και την ποιότητα του ήχου δεν είναι σε θέση να συνεπάρει τους καλεσμένους, τότε αυτοί θα κάθονται απλά στον καναπέ μιλώντας και έχοντας τα τραγούδια σας ως μουσική υπόκρουση. Το θέμα είναι να μην τους αφήσετε να καθίσουν και να μιλάνε αλλά να τους ξεσηκώσετε για χορό!

Απουσία εφέ

                Ο dj για πάρτυ εκτός από τον εξοπλισμό φέρνει μαζί του και διάφορα εφέ, όπως φωτορυθμικά. Με τα εφέ αυτά θα δημιουργηθεί μια κεφάτη ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας που θα θυμίζει club. Αλλιώς, θα χρησιμοποιήσετε απλώς τα φώτα του σπιτιού σας που σίγουρα δεν θα έχουν καμία σχέση και δεν θα κάνουν κανέναν να νιώσει άνετα και να χορέψει.

Μουσική που δεν αρέσει σε όλους

                Σίγουρα, θα έχετε βάλει όλο σας το μεράκι, για να διαλέξετε τραγούδια που θα αρέσουν σε όλους. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι δεν είστε επαγγελματίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε την εμπειρία, ώστε να πιάσετε τον παλμό της βραδιάς και να μπορέσετε να προσαρμοστείτε αναλόγως. Οι dj για πάρτυ δεν έχουν μια έτοιμη λίστα που παίζουν σε όλα τα πάρτυ. Αντίθετα, καταλαβαίνουν από τις αντιδράσεις των καλεσμένων με ποιο είδος μουσικής δημιουργείται περισσότερο κέφι και κάνουν τις κατάλληλες μίξεις, ώστε να προμοτάρουν αυτό το κέφι ακόμα περισσότερο και να τους έχουν όλους ευχαριστημένους. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία και τέχνη που έχει τα φόντα να κάνει το πάρτυ σας πραγματικά επιτυχημένο.