Γιατί να επιλέξετε κτήμα για το γάμο σας

Είναι κοινό μυστικό πως πλέον οι περισσότεροι γάμοι γίνονται σε κάποιο κτήμα. Κι αν πολλοί, κυρίως τρίτοι, άσχετοι με την κοπιώδη προετοιμασία μιας τέτοιας μέρα, χαρακτηρίζουν μια τέτοια επιλογή τυποποιημένη, χωρίς ίχνος μοναδικότητας, θύμα των καιρών και της μόδας, αγνοούν πως τα περισσότερα ζευγάρια δεν επιλέγουν ένα κτήμα, επειδή είναι της μόδας ή γιατί βαριούνται να οργανώσουν κάτι διαφορετικό. Το να επιλέξει κανείς ένα κτήμα για την ημέρα του γάμου του έχει πολλά πλεονεκτήματα που το καθιστούν την πλέον λογική λύση που παράλληλα σέβεται τους καλεσμένους.γαμος

Ένα βασικό στοιχείο που ξεχωρίζει το κτήμα

Καταρχάς, το βασικό ατού του κτήματος είναι πως προσφέρει μία όαση μέσα στην πόλη. Πού αλλού θα μπορέσει κανείς να βρει έναν κήπο τόσων στρεμμάτων, πολλές φορές με υπέροχη θέα και πισίνα, καλαίσθητα διακοσμημένο και περιποιημένο μακριά από αυτοκίνητα και φασαρία σαν να πρόκειται για παραμύθι; Το εκκλησάκι είναι μικρό, ρομαντικό, ανέγγιχτο από τη βουή και το αστικό τοπίο, ακριβώς όπως πρέπει να είναι κάθε θρησκευτικός χώρος που σφραγίζει την αγάπη δυο ανθρώπων. Η πληθώρα μάλιστα κτημάτων στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα καθιστά σίγουρο το ότι οι μελλόνυμφοι μπορούν να βρουν ακριβώς το χώρο που ταιριάζει στο ύφος και τα γούστα τους. Παράλληλα, δεν είναι λίγα τα κτήματα γάμου που προσφέρουν και παροχές, όπως δωμάτιο για το φρεσκάρισμα του ζευγαριού ή παιδότοπο για τους μικρούς καλεσμένους, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα πρακτικό σε περίπτωση συνδυασμού γάμου του ζευγαριού και βάπτισης του μωρού τους.

κτημα για γαμο

Καμία ταλαιπωρία για τους καλεσμένους

Το κτήμα είναι επίσης εγγύηση ότι κανείς δεν πρόκειται να ταλαιπωρηθεί. Υπάρχει πάντα χώρος στάθμευσης με παρκαδόρους, ενώ η αίθουσα της δεξίωσης είναι συνήθως δίπλα στο εκκλησάκι. Έτσι, δεν υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσει κάποιος στην κίνηση και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να διανύει πέρα δώθε μεγάλες αποστάσεις. Το ζευγάρι έχει άπλετο χρόνο για τις φωτογραφίες, όσο οι καλεσμένοι οδηγούνται στα τραπέζια τους και σερβίρονται το πρώτο ποτό, χωρίς να ανησυχούν μήπως κάποιος χαθεί στο δρόμο για το χώρο της δεξίωσης.

αυτοκινητο γαμου

Τα έχουν όλα έτοιμα και δεν χρειάζεται να τρέξετε επιπλέον

Δεν μπορεί, βέβαια, να παραλειφθεί και το γεγονός πως τα κτήματα γάμου αναλαμβάνουν κάθε λεπτομέρεια της βραδιάς χωρίς να χρειάζεται το ζευγάρι να συντονίσει πλήθος επιχειρήσεων. Συνεργάζονται με εταιρείες στολισμού, catering και dj ή μπορείτε να επιλέξετε την δική σας εταιρεία με επαγγελματίες dj για γαμο. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στους γάμους μπορούν να προτείνουν τον κατάλληλο επαγγελματία και γενικά παίρνουν από τις πλάτες του ζευγαριού ένα μεγάλο κομμάτι άγχους, που θα έπρεπε να το επωμιστεί, αν οι μελλόνυμφοι δεν έχουν το χρόνο ή το κουράγιο, κάποια wedding planner, η οποία όμως κοστίζει ακριβά. Επίσης, διαθέτουν στο χώρο τους όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις, όπως φωτισμού, κουζίνα και γεννήτρια, ώστε όλα να είναι οργανωμένα και τίποτα να μην μπορεί να πάει στραβά.

catering

 

Δεν υπάρχει όριο στην ώρα

Τέλος, και ίσως το σημαντικότερο πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι η δυνατότητα η δεξίωση να κρατήσει μέχρι πρωίας. Ενώ στις αίθουσες γάμου των ξενοδοχείων ή σε κάποιο άλλο κτίριο μέσα στην πόλη, υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα κάποιος ένοικος ή περίοικος να παραπονεθεί για το θόρυβο και το πάρτυ να λήξει αναγκαστικά λόγω της κοινής ησυχίας, τα κτήματα, που βρίσκονται σε απομονωμένες περιοχές και των οποίων η έκταση είναι μεγάλη, δεν κινδυνεύουν από την αστυνομία και μπορούν να σας εγγυηθούν ένα τρικούβερτο γλέντι μέχρι το ξημέρωμα.