Ένα κορυφαίο πάρτι έκπληξη

Μολονότι υπάρχουν αυτές οι σπάνιες εξαιρέσεις, σχεδόν κάθε άνθρωπος λατρεύει τα πάρτι έκπληξη. Και όπως είναι φυσιολογικό, αυτά τα πάρτι είναι καλύτερα όταν διοργανώνονται σωστά. Μπορεί να μοιάζει αρκετά εύκολο, ωστόσο τα πάρτι έκπληξη επιφυλάσσουν μία σειρά από αστάθμητες παραμέτρους στην πορεία τους και ενδέχεται να κρύβουν αρκετές παγίδες. Την επόμενη φορά που θα προγραμματίσετε κάποιο πάρτι έκπληξη, μην σταυρώσετε απλώς τα χέρια σας ελπίζοντας στο καλύτερο. Ελέγξτε τα tips που παρατίθενται στη συνέχεια ώστε να σχεδιάσετε ιδανικά το πάρτι σας χωρίς απρόοπτα.

Ο ταχύτερος τρόπος για να καταστρέψετε ένα πάρτι έκπληξη είναι μαρτυρώντας την έκπληξη. Προσπαθήστε να περιορίσετε τη λίστα των καλεσμένων μόνο στους πλησιέστερους φίλους. Με αυτόν τον τρόπο θα επενδύσουν στο στοιχείο της έκπληξης στον ίδιο βαθμό με εσάς και δεν πρόκειται κατά λάθος να το αποκαλύψουν στο τιμώμενο πρόσωπο.

Συνήθως αφήνουμε τις εξωσυζυγικές μας δραστηριότητες για το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα, ωστόσο όταν ζείτε με το πρόσωπο για το οποίο σχεδιάζετε το πάρτι, αυτό δεν πρόκειται να αποδώσει. Έτσι, ασχοληθείτε με τα προσκλητήρια και σερφάρετε στο διαδίκτυο για συνταγές τούρτας γενεθλίων όταν το άλλο σας μισό απουσιάζει. Για να διαδώσετε το νέο, δημιουργήστε μία μυστική ομάδα σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσκαλώντας όλα τα άτομα που επιθυμείτε. Μπορείτε δε να χρησιμοποιήσετε το πατροπαράδοτο τηλέφωνο για να μοιραστείτε μαζί τους τις λεπτομέρειες.

Για να μην κινήσετε τις υποψίες στο άτομο για το οποίο προορίζεται το πάρτι, προσποιηθείτε ότι τάχα ξεχάσατε τα γενέθλια του ή πείτε του ότι σχεδιάζετε κάτι αποκλειστικά για τους δυο σας. Επίσης, φροντίστε να γνωστοποιήσετε σε όλους στη λίστα σας ότι πρέπει να επικαλεστούν οποιαδήποτε δικαιολογία απέναντι στο τιμώμενο πρόσωπο που δεν θα καταφέρουν να γιορτάσουν μαζί του αυτήν την ξεχωριστή ημέρα της ζωής του.

Αν το άτομο για το οποίο διοργανώνεται το πάρτι έκπληξη είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στις οκτώ και μισή, εσείς καλό είναι ενημερώσετε τους φίλους σας να βρίσκονται στο χώρο τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα. Κατά τον τρόπο αυτό θα φτάσουν έγκαιρα ώστε να τιμήσουν τον χαρακτήρα της έκπληξης του πάρτι. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί δεν έρχονται στην ώρα τους, οπότε δεν βλάπτει να τους τονίσετε να προσπαθήσουν να έρθουν λίγο νωρίτερα. Επομένως, βγάλτε μερικά έξτρα ορεκτικά για τους πρώτους και αναστενάξτε με ανακούφιση όταν εμφανιστούν όλοι σας οι καλεσμένοι.

Τέλος, για κάποιο λόγο μπορεί να μην είναι εφικτό να διοργανώσετε το πάρτι έκπληξη στο σπίτι σας, ωστόσο μπορείτε να βρείτε μία άλλη τοποθεσία για τη διεξαγωγή του. Προσπαθήστε να “δανειστείτε” το σπίτι κάποιου φίλου ή επιλέξετε ένα νέο εστιατόριο ή μπαρ στην πόλη προκειμένου να παραθέσετε το πάρτι σας με άνεση. Η επιλογή του χώρου θέλει προσοχή ώστε το πάρτι να είναι αντάξιο της αξίας του προσώπου που τιμάται. Και μόνο οι συναισθηματικές εκφράσεις στο πρόσωπό του είναι ανεκτίμητες και η μεγαλύτερη πηγή ευχαρίστησης για εσάς. Τώρα που είστε έτοιμοι να παραθέσετε το τέλειο πάρτι, το μόνο που απομένει είναι να αναφωνήσετε “έκπληξη”. Έτσι θα αιχμαλωτίσετε την καρδιά του άλλου σας μισού για μία αιωνιότητα, δείχνοντας σε όλους για το τι είστε ικανοί.